משטחי עבודה במטבח (שיש) רמת החיים המקובלת בישראל והרגלי החיים שלנו, דורשים מאתנו לתכנן את המטבח בצורה שתתאים מצד אחד לצרכי העבודה ומצד שני להלכה, או במילים אחרות: ליצור הפרדה בין השיש והכיורים לבשר וחלב. תכנון שכזה הוא עניין אופטימאלי, אולם לא פעם אין ביכולתו לקבוע ולתכנן, למשל כאשר גרים בדירה שכורה, ואז עולים להם … המשך לקרוא בשר וחלב במטבח המודרני
כדי להטמיע, העתיקו את כתובת האינטרנט והדביקו באתר וורדפרס
כדי להטמיע, יש להעתיק ולהדביק את הקוד לאתר